8 februari

imageAnish
wp-1456308005149.jpg

 

 

Krishna

 

wp-1456308005571.jpgDålig natt. Vaknar flera gånger och det är ju totalt svart. Inget att fästa blicken på. Jag vet inte varför jag vaknar. Vi har ju inte rört mycket på oss under dagen. Det kan vara en orsak. Jag håller på att bli helt frisk (bara två dagar kvar på antibiotikakuren). När jag vaknar sista gången är klockan sju och det är dags att stiga upp. Det har regnat under natten och bergstopparna är vitare. Halv tio går vi till skolan och får sällskap av Chrisna som blåser såpbubblor hela vägen till skolan.

På skolan morgonsamling enligt rutin.
Slutsång till trumkomp.
Sen ut i klasserna för matte och engelska. Efter lektionerna pratar vi lite med Lila och Gita. Då får jag veta att det finns ett keyboard på skolan. Lila öppnar till förrådet där instrumentet finns och vi konstaterar att det ska användas. Det fattas bara några AA-batterier som jag ska köpa i shoppen i Phalante. Då kan jag kompa till sångerna och kanske ge några pianolektioner.
På eftermiddagen tar jag en promenad själv till Phalante och ķöper batterierna. Först trodde de att jag behövde en toalett (lavatory). Jag tog en annan väg tillbaka och frågar en mötande om vägen ”den vägen håll till höger”. Efter ett tag gör jag en avstickare för att kika på en bäck, då hör jag en röst ett stycke bakom mig, tittar och ser mannen jag frågade som pekar ”håll höger, håll höger”. Han har alltså följt mig för att försäkra sig om att jag kommer rätt. Otroligt tryggt att veta.
Kvällen förflyter i lugnets tecken med samtal, mat (Dal), Georges musikmix.
I morgon ledigt från skolan. Nationell helgdag.
Godnatt
Sten-Ove

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *