5 februari

image

Frukost med Georges och hjälper honom med datorn och Windows 10 som jag inte har använt tidigare men nu får tillfälle att bekanta mig med. Utan mina datakunskaper hade Georges haft problem (och han uppskattar min hjälp).
Besöker syster för tredje dagen i rad och hoppas det är slut sen. Jag får antibiotika som ska vara The final solution på mina magproblem. I övrigt mår jag väl.
Sitter ute och hör trummor, blåsinstrument och sång från hindu templet i grannbyn. Fint.
Monika fyller år idag. Tyvärr kan jag inte vara med men hoppas och tror att hon har det bra. Hon är bra på det (också ).
Jag tar en promenad i riktning mot Gorkhala. Passerar bäcken som är gränsen till grannbyn Phalante och en bit vidare. Det känns mycket bättre idag.
Georges kommer tillbaka från skolan glädjestrålande som vanligt. Lektionerna går bra och han är nöjd. På kvällen anländer först en tysk vandrare och senare i det fladdrande ljuset av sin ficklampa Evgeni från Moskva. Samling kring kaminen. Mörkt ute och inne. Ingen elektricitet.
Dagen bjöd inte mig på några större upplevelser då jag fortfarande lider av sviterna från de två första dagarnas utmattning.
/Sten-Ove

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *