14 februari

image

image

image

Genom ett fönster
Sista veckans första dag. Söndag. Vaknar och känner mig utsövd för första gången på länge. Crishna hälsar på oss innan frukosten och sedan iväg till skolan. Matte
och engelska. På engelskan börjar vi med att sjunga ”Old McDonald” innan dagens tema som är på bondgården. Jag kompar på keyboarden. Känner att jag mår bra av att musicera i det lilla. Georges håller i lektionen på sitt vanliga sätt. Intensivt och interaktivt. Han är duktig på det. Vi ser på en video om bondgården och pratet runt den.
Vi gör ett break mitt på med att gå ut och fortsätta med Malizue. Vi diskuterade det och jag tyckte att barnen behöver ett break mitt på för att hålla intresset vid liv. Det blev bra.
Trots god sömn i natt känner jag av min låga energi. Min puls ligger på över 80 och det är mycket. Jag förmodar att det är den höga höjden som ligger bakom det (2300möh). Jag blir snabbt andfådd och småfryser.
Efter lunch går jag tillbaka och fortsätter keyboard lektionen med Guen och Dal. Idag blir det repetition och ackord. De skrattar mycket och det tar jag som ett positivt tecken.
På eftermiddagen tar jag en siesta och känner mig vederkvickt. Vi jobbar ju 6 dagar i veckan och på lediga dagen gör vi utflykter. De e klart att jag är trött. På kvällen diskuterar vi med Deepak hur vi kan ta i så till Pokhara på lördag och hur Georges ska få med sig det skolmaterial dom vi köper in. Inget är riktigt klart än förutom att vi åker med en buss tidigt från chitre och att en jeep väntar på oss i Ghorkhala eller Tatopani. Jag ska ringa vår guide, Monoj, i morgon.
Tack för idag.
/Sten-Ove

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *