4 februari

image

Vaknar efter en orolig natt. Georges hör om mitt läge och skickar efter sköterskan. Hon kollar blodtryck, puls och temp. Allt OK utom maginfluensan som inte ger med sig. Jag ska vila minst två dagar till.
Tar en lätt frukost och går sedan ut i solen som värmer. Lyssnar på Bruce Cockburn och njuter för första gången på riktigt här i Chitre av vyn och jag känner att krafterna så smått börjar återvända.
Läser lite.
Georges håller ställningen på skolan. Jag lär honom hanterandet av datorn så att han kan använda sig av allt material som finns där med texter, musik, videos mm.
Jag försöker skicka sms till Lisa eller Johan men lyckas inte. Jag vill att de ska skicka blommor till Monika. Försöker ringa utan resultat. Jag blir förtvivlad då jag räknat med att det ska fungera men får till slut prata med Lisa som fixar det. Det är härligt att höra rösten.
På kvällen har vi ett förtroligt samtal. Lyssnar på den musik jag har med, bl.a. Beethoven’s 3e och då kom tårarna. På fjärde dagen. Som det brukar vara. Lyssnar också på EST och jag berättade om det bandets historia. Då bar inte rösten. Skönt att ha passerar första knixen. Nu är det bara resten kvar. Men först se till att jag blir helt frisk. Sköterskan i morgon. Antibiotika. Halleluja.
/Sten-Ove

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *