24 februari

Checkar ut från Pun house och in på Tristar hotel. Tackar Ram för allt hon gjort gör oss när vi bott där.

Möter upp vår guide på Eastern Lights kontoret, lämnar mina väskor på hotellet och vi tar taxi till Mountain museum. image
Fantastiska bilder på Himalaya. Everest.  image
Alla dessa bergsbestigare som gjort kraftfulla insatser med risk för sina liv. 7 av världens högsta toppar finns i nepal.
94 av de 100 högsta finns i nepal.  imageDenna fantastiska nation med sina vänliga människor är toppen av världen. Den speciella miljön och naturen präglar den med sin ödmjuka, ömsinta och lugna karaktär. Jag kommer att sakna er. Kanske kommer jag tillbaka som turist. Efter museet åker vi till tibetan camp, ett uppsamlingsläger för flyktingar från Tibet som har blivit en fast del av Pokhara.
Jag bjuder mina vänner på en sista lunch innan vi åker till Lakeside igen och tar farväl.  Chicken mo.mo.image
På kvällen äter jag middag på Busy bee och lyssnar på livemusik. I morgon blir det giftshopping.
/Sten-Ove

2 svar på ”24 februari

  1. Hej Sten-ove och tack för att du har delat med dig av din vistelse i Nepal. Anar att det har varit ett äventyr med alla mänskliga möten och naturen i landet.

    Ha de gott och välkommen hem till Sverige!

    /Hans F

    • Tack hans. Det ska bli skönt att komma hem samtidigt ledsamt att lämna min kollega, lärarna, eleverna och landet. Jag hoppas att komma tillbaka, då som turist och vandra efter någon av de många lederna, kanske upp mot ABC, Anapurna Base Camp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *